Glutenvrije Kaart

Hieronder vindt u onze glutenvrije kaart;

deze kaart geldt vanaf 02 november
 Koude Voorgerechten 
 Glutenvrij brood* 
 met boter   4,75
 met zongedroogde tomatentapenade   4,75
 met aïoli   4,75
 met alle drie   5,50
  
Kleine salade Vis11,50
salade met gerookte paling • gamba • en een cocktail van rivierkreeft 
 ook lactosevrij 
  
Carpaccio10,50
dungesneden ossenhaas • rucola • ui • pijnboompitten • kappertjes • zongedroogde tomaten • balsamico-pesto mayonaise 
voor de liefhebber met eendenlever 13,-
  
Salade met petit doruvael*   9,-
frisse salade • tomaat • komkommer • ui • pijnboompitten • bospaddenstoelen • truffel-olie 
  
Warme Voorgerechten 
Coquilles 11,-
pastinaakpuree • crumble van buikspek 
  
Gamba's 10,50
verschillende groenten • sambal aïoli 
 ook lactosevrij 
  
Geitenkaasje* 10,25
lauwwarm geitenkaasje met honing • op een frisse salade • gekarameliseerde appel • spekjes • walnoten • en een honing-mosterddressing 
  
Gefrituurde Champignons*  9,25
gefrituurd in beslag • met knoflook-pestosaus. 
ook lactosevrij 
  
Kippenlevers  8,50
gebakken kippenlevers • gebakken spek • champignons • ui • appel • afgeblust met sherry. 
ook lactosevrij 
  
Soepen 
Bospaddenstoelensoep*  6,-
lactose vrij 
  
Mosterdsoep*  6,-
met geroosterde pijnboompitten. 
  
Hoofdgerechten Vlees 
Tournedos 26,50
omwikkeld met spek • met gebakken champignons • ui • gegratineerd met brie 
  
Gebakken Eendenborst 18,-
Veluwse eendenborst • op een bedje van knolselderijpuree • cranberry compote 
  
Waardse Biefstuk 
steak van 180 gram met een saus naar keuze. 18,75
steak van 300 gram met een saus naar keuze 22,75
  
Varkenshaas 17,50
gevuld met een duxelle van champignons en ui • omwikkeld met spek • geserveerd met een champignonroomsaus. 
lactose vrij 
  
Trio van Wild 23,-
met een saus naar keuze 
  
Kippenlevers 15,50
met gebakken champignons • appel • ui • appel 
lactose vrij 
  
Hertenbiefstuk+23,50
met een saus naar keuze 
  
Spies van Fazant 15,50
gebakken bospaddenstoelen • pastinaakpuree 
  
Hoofdgerechten Vis 
Sliptong 18,75
krokant gebakken sliptongen • aïoli 
lactose vrij 
  
Zalmfilet 18,50
op de huid gebakken • knolselderijpuree • beurre blanc 
  
Snoekbaarsfilet 16,50
op de huid gebakken • dillesaus 
 lactosevrij 
  
Pasta's 
Fusilli met Gamba's 18,50 
met groenten • pijnboompitten • Parmezaanse kaas • en een roomsaus. 
  
Vegetarische Fusilli14,-
met groenten • pijnboompitten • Parmezaanse kaas • en champignonroomsaus. 
  
 Kindergerechten 
 Kindermenu 12,50
fusilli met gamba's • groenten • pijnboompitten • en een roomsaus of met kip • en een pestosaus. 
  
 Kindermenu 11,-
 met frikandel of kroket • met frites • appelmoes • een kinderijsje • en een  verrassing. 
  
 Maaltijdsalades 
 Maaltijdsalade met Gamba's en Gerookte Zalm  17,75
 belegd met gebakken gamba's • gerookte zalm • cocktail van rivierkreeft • kappertjes • en een  tuinkruidendressing. 
  
 Maaltijdsalade Geitenkaas* 16,-
 geitenkaasje met honing • op een frisse salade • met spekjes • gekarameliseerde appel • walnoten • en een honing-  mosterddressing. 
  
 Maaltijdsalade Carpaccio 17,-
 belegd met carpaccio 
  
 Desserts 
 Kaasplankje  8,50
 drie soorten kaas • met gemengde noten • brood. 
  
 Crème Brûlée   7,50
 romige Franse vanillecrème • een bolletje vanille-ijs • slagroom. 
  
 Boekweitmeel Flensje   8,-
 compote van kweepeer • bolletje vanille-ijs 
  
 Hangop   7,-
 vers fruit • frambozensaus. 
  
 Dame Blanche   6,75
 vanille ijs • warme chocoladesaus • witte chocolade fudge. 
  
 Vanille-ijs   6,50
 met karamelsaus of advocaat. 
  
 Chocolademousse   7,-
 witte chocolademousse • karamelsaus. 
  
 Kleintje Ijs   4,75
 een bol sorbetijs • een bol vanille-ijs • slagroom.